Events

INNOCY Summer Event | 19 september 2024 | 16:30 – 21:30 uur

Maak je agenda vrij voor een avond vol inspiratie, kennisdeling en netwerken tijdens het INNOCY Summer Event! We duiken dieper in het belang van samenwerking in de keten om de renovatieopgave aan te pakken. Mis deze kans niet om te leren, te verbinden en te groeien. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op donderdag 19 september op ons kantoor in Houten.

Programma


16:30    Inloop met hapje & drankje  
17:00    Welkomstwoord door Robert van Meijgaarden – INNOCY 
17:05    Presentatie ‘Samen sterk: Wat de inframarkt kan leren van succesvolle wielerteams’ door John Heijmans & Jaap Burggraaf – INNOCY 
17:30    Inspiratiesessie door Merijn Zeeman – team Visma-Lease a Bike 
18:30    Barbecue & borrel  
21:30    Einde event 

We sluiten de dag af met een hapje & drankje waarbij voldoende gelegenheid is om te netwerken met collega’s en bekenden uit de infrawereld.

Samen sterk: Wat de inframarkt kan leren van succesvolle wielerteams


Samenwerking in de inframarkt is en wordt steeds belangrijker. Factoren zoals de groeiende complexiteit van projecten en beperkte beschikbaarheid van expertise zorgen voor grotere afhankelijkheid van elkaar. Wat kunnen we leren van het succesvolle Visma-Lease a Bike wielerteam en hoe vertalen we dit naar de inframarkt?

Merijn Zeeman

Keynote


We laten ons inspireren door Merijn Zeeman, sportief directeur team Visma-Lease a Bike. Opererend achter de schermen, ervaart hij de hoogte- en dieptepunten van de wielersport van dichtbij. Als architect van het team heeft hij hen vanuit de kelder naar de top geleid. Het hoogtepunt was de verovering van de Gele, Groene en Bolletjestrui in de Tour de France van 2022, gevolgd door het algemeen klassement van de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta in 2023. In Vuelta bestond de top-3 zelfs alleen uit renners van zijn team, een unieke gebeurtenis! Ben jij ook benieuwd naar het geheim achter dit succes? Zorg dan dat je je aanmeldt voor ons INNOCY Summer Event.

We sluiten de dag af met een hapje & drankje waarbij voldoende gelegenheid is om te netwerken met collega’s en bekenden uit de infrawereld.

Programma

Het event start vanaf 16:30 uur met de inloop en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Het volledige programma volgt binnenkort.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Graag tot ziens op donderdag 19 september!

Scroll naar boven