INNOCY maakt indruk op InfraTech vakbeurs en doneert aan Clean Air Task Force

De InfraTech vakbeurs in Ahoy van 17 t/m 20 januari 2023 was een groot succes voor INNOCY. We hebben veel bekenden gezien en nieuwe mensen mogen ontmoeten. Dankzij de deelnemers aan onze grijpmachine actie hebben we in totaal €2.000,- gedoneerd aan het goede doel Clean Air Task Force. Zij werken aan een snelle vermindering van de CO2 uitstoot en duurzame klimaatoplossingen, wat mooi aansluit bij onze doelstelling: een positieve handprint voor Infra Nederland.

Hoofdprijs: Asset Management Quick Scan

We willen Roy Kolmschot en Jacob Ibrahim feliciteren. Beide heren hebben de Asset Management Quick Scan hoofdprijs t.w.v. €2.500,- gegrepen uit de grijpmachine tijdens InfraTech vakbeurs. Wij gaan op korte termijn met ons assetmanagementteam een project van beide heren scannen. Heeft u pech gehad bij onze grijpmachine maar wel interesse in een Asset Management Quick Scan voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de aftermovie voor een impressie van onze activiteiten tijdens de beurs. We hopen u in 2025 weer te zien op de InfraTech vakbeurs!

Scroll naar boven