Expertises

INNOCY bestrijkt de gehele en oneindige levenscyclus van complexe infra en industrie projecten. We noemen ons niet voor niets LIFE-CYCLE-MASTERS: van meedenken en selecteren van de beste infra en industrie oplossing in het allereerste stadium tot en met concretiseren, beheren, slopen of hergebruiken van assets als bruggen, tunnels, productielijnen en sluizen.

We bieden diensten aan partijen die assets realiseren en beheren, zoals gemeenten, provincies, investeerder, eigenaars, bestuurders havens, luchthavens, Rijkswaterstaat, financiers en bouwers. We begrijpen dat opdrachtgevers één partner willen van het begin tot het einde van een traject, in plaats van meerdere leveranciers voor elke deelfase. Door onze brede dienstverlening kunnen we als relatief kleine, maar veelzijdige en flexibele onderneming snel en efficiënt tegemoet komen aan de wensen van onze klanten. Dit doen we in de volgende domeinen:

ASSET MANAGEMENT

ASSET MANAGEMENT

Integrale oplossingen bij infraprojecten met hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de assets.
Lees verder

TECHNIEK & AUTOMATISERING

TECHNIEK & AUTOMATISERING

Techniek en Automatisering is gespecialiseerd in het vertalen van verwachtingen, ontwikkelingen en (veiligheids)eisen en wensen naar innovatieve, duurzame (besturings)technische oplossingen op Voor Ontwerp (VO) of Definitief Ontwerp (DO) niveau.
Lees verder

VEILIGHEID

VEILIGHEID

Veiligheid wordt steeds belangrijker en krijgt een steeds grotere rol binnen infra projecten.
Lees verder

DATA & INFORMATIE

DATA & INFORMATIE

Data & Informatie is hét antwoord van INNOCY op de steeds verdergaande digitalisering van data en informatie.
Lees verder

PROJECT MANAGEMENT

PROJECT MANAGEMENT

Grootschalige infraprojecten hebben altijd te maken met een hoge mate van complexiteit.
Lees verder
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Scroll naar boven