Werken bij INNOCY


Werken aan infrastructuur vinden wij het mooiste dat er is. Je draagt elke dag bij aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. Terwijl de oplossingen zelf vaak letterlijk zo solide mogelijk zijn, wil jij zo flexibel en wendbaar mogelijk blijven. Herkenbaar? Dan is INNOCY precies het advies- en ingenieursbureau voor jou.

Wij werken aan de natte en droge infrastructurele projecten die er toe doen. Van tunnels, bruggen en sluizen tot spoor- en waterwegen. Dit doen we voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Grote projecten die ervoor zorgen dat we droge voeten hebben en ons vrij kunnen bewegen. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om jou als adviseur alle bewegingsvrijheid en verantwoordelijkheid te geven die je zoekt. Schakelen met klanten, zelf bepalen hoe jij je werk indeelt, onderdeel zijn van kortlopende adviestrajecten of juist betrokken zijn bij langer lopende projecten?

Bij INNOCY engineer je je eigen carrière. 

Ontwikkeling centraal

Wat ons uniek maakt, is dat we kennis van infra, vervoer, energie en industrie in huis hebben en zowel werken voor de OG’s als de ON’s binnen de inframarkt. Dat geeft ons de sectoroverstijgende blik waar veel klanten behoefte aan hebben. Het betekent dat jij je horizon alsmaar verder kunt verbreden. Je beweegt je vrij tussen expertises, vakgebieden en functies.

Je ontwikkeling staat sowieso centraal bij INNOCY. Bij ons doe je de dingen die passen bij je interesses, ambities en ontwikkelbehoefte van dit moment. Waar sta je nu en waar wil je naartoe groeien? Dat bespreken we niet alleen met nieuwe medewerkers, maar met iedereen. Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding volgen en werken we met het Xcelleren programma, gericht op de ontwikkeling van je adviesvaardigheden.

Vacatures

De vacatures van jouw toekomst
INNOCY is onderdeel van ICT Group, een toonaangevende Europese leverancier van industriële technologische oplossingen. Samen proberen we de wereld elke dag een beetje beter, slimmer en duurzamer te maken. Wil jij daar ook aan werken? Sluit dan bij ons aan.

Be You. Be one of us.
Wij zoeken mensen die bij ons passen. En jij zoekt werkt dat bij jou past. Werk waar je blij van wordt, collega’s waarmee je aan de weg timmert en kunt lachen, klanten die jou uitdagen, projecten die jou anders laten denken. Bij INNOCY hebben we de vacatures voor het werk dat jij zoekt, in een omgeving waar jouw carrière een stevig vervolg krijgt. Zeker weten!

Maak kennis met je collega’s van de toekomst

Wil je vast sfeer proeven? Ontdekken hoe het is om bij INNOCY te werken en te horen hoe jouw vakgenoten hun carrière al een flinke boost hebben gegeven? Maak dan kennis met Ferry, Thijs, Midas, Marissa en Mirna. Meer weten over werken bij INNOCY? Maak een afspraak om kennis te maken en trek je eigen conclusie.

“We zijn de rechterhand van de opdrachtgever. Het is onze taak om de complexiteit te reduceren; om systemen zo te ontwerpen dat ze technisch gezien voldoen aan de eisen en zo simpel mogelijk in elkaar zitten."

“De ene dag zit ik achter mijn bureau analyses en beleidsmatige stukken te maken en de volgende dag sta ik met mijn laarzen aan en veiligheidshelm op bij een project."

"Het is een ontzettend veelzijdige baan. Als RAMS-engineer vervul je een sleutelrol tussen de opdrachtgever en de vaak vele verschillende partijen van een nieuwbouw- of renovatieproject"

"Het is fijn dat je goed begeleid wordt. De collega’s zijn heel coöperatief. Je vormt altijd een team. Maar je krijgt ook de ruimte om zelf dingen uit te zoeken. Lef en durf zijn daarbij erg handig. Die balans vind ik prettig."

Neem contact op

Meer weten over jouw mogelijkheden en kansen bij INNOCY? Neem contact op.

Scroll naar boven