Assetmanagement in

theorie & praktijk

Cursus Asset Management

In de cursus Asset Management wordt op interactieve wijze het theoretische kader van Asset Management (o.a. op basis van de ISO 55000-norm) behandeld. Met behulp van inbreng van de deelnemers zelf wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden geschetst hoe Asset Management in de praktijk waarde kan toevoegen binnen uw organisatie. Ook wordt door verschillende gastsprekers op basis van praktijkvoorbeelden de meerwaarde van Asset Management op basis van de theoretische kaders met de cursisten delen.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor mensen voor wie Asset Management en de bijbehorende theoretische kaders relatief nieuw zijn. En willen leren om dit in de praktijk toe te passen waardoor er meerwaarde ontstaat binnen zijn/haar organisatie

Onderwerpen

De volgende onderwerpen worden in de cursus behandeld:

  • Strategy & Planning
  • Asset Management Decision making
  • Lifecycle delivery
  • Asset Information
  • Organization & People
  • Risk & Review

Benodigde voorkennis

De cursus wordt gegeven in het Nederlands, maar veel bijbehorende documentatie is in het Engels. Spreek-, schrijf- en luistervaardigheid op minimaal niveau B2 zijn een pré.  Tevens is 2 tot 5 jaar werkervaring wenselijk om beter de meerwaarde van Asset Management te kunnen reflecteren met de praktijk. Voorafgaand- en tussen de opleidingsdagen in is het aan te raden door middel van zelfstudie het theoretisch kader van de ISO 55000 tot je te nemen.

Om de opleiding nog meer meerwaarde te laten creëren voor de deelnemers, zullen deelnemers een case studie uitvoeren welke wordt afgesloten met een presentatie. Hierin wordt de geleerde Asset Management materie toegepast binnen de eigen werkomgeving.

Mogelijkheid tot afleggen erkend examen

De workshop kan worden afgesloten met een door “the IAM” erkend examen welke zal worden afgenomen door “The Institute of Asset Management”. Indien het Examen met goed gevolg wordt afgesloten ontvangt u het internationaal erkende “IAM Certificate”!

Overige informatie

Hier vind u alle praktische informatie van de workshop.

  • Duur: De de workshop bestaat uit 4 dagdelen, facultatief kan INNOCY het examen voor het behalen van het “IAM certificate”.
  • Kosten: Op aanvraag.
  • Locatie: Kantoor INNOCY in Houten of indien gewenst op locatie.
Workshop Assetmanagement

Wilt u meer weten of wilt u zich opgeven? Laat dan uw contactgegevens achter. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Scroll naar boven