Als advies- en ingenieursbureau van
de toekomst bedient INNOCY de gehele levenscyclus van complexe assets. Omdat wij geloven dat je alleen dan echt een partner kan zijn bij grootschalige
infratrajecten.

INNOCY is weliswaar een nieuwkomer op de markt, maar alleen in naam. NedMobiel en Proficium hebben ruimschoots ervaring op infragebied. Strypes voegt daar ervaring in de vervoer- energie en industriebranche aan toe. Zo waren we de afgelopen jaren betrokken bij vrijwel alle nieuwe tunnels in Nederland om de veiligheid van die verbindingen te borgen. Ook leverden we als assetmanager een bijdrage aan zo goed als alle DBFM (Design, Build, Finance and Maintenance)-contracten in ons land.

Onze opdrachtgevers zijn de partijen die infra en industrie realiseren of beheren. INNOCY bundelt haar krachten en voegt daar ook nieuwe diensten als datamanagement aan toe, omdat we zien dat de markt daarom vraagt. Door het beste van twee werelden te combineren is INNOCY ontstaan: een innovatief, veelzijdig en flexibel advies en ingenieursbureau. INNOCY is onderdeel van ICT Group.

Maak kennis met INNOCY

Video afspelen over INNOCY InfraTech

Wij zijn uw partner in lifecycle.

Scroll naar boven