INNOCY vertegenwoordigd op InfraTech 2023

Van 17 t/m 20 januari is INNOCY vertegenwoordig op de InfraTech in Ahoy Rotterdam. Het thema dit jaar is ‘MOVE FORWARD’.

We laten u tijdens de InfraTech graag zien dat wij een partij zijn die opdrachtgevers en -nemers niet alleen bijstaat met overkoepelend advies over Assetmanagement, Techniek & Automatisering, Projectmanagement, Veiligheid en Data & Informatie. Maar dat we ook onze verantwoordelijkheid nemen om zaken slimmer, efficiënter en duurzamer aan te pakken. Hands-on vanuit de techniek. Tijdens de beurs gaan we graag in gesprek over de wensen en behoeften in de markt en waar we als INNOCY toegevoegde waarde kunnen bieden.

Meewerken aan een bereikbaar, leefbaar en veilig Nederland

Als advies- en ingenieursbureau met jarenlange ervaring in de inframarkt werkt INNOCY dagelijks aan projecten om Nederland bereikbaar, leefbaar en veilig te houden. Van consultancy in de onderzoeksfase van een project tot aan het schrijven van een bestek en het beheer en onderhoud van een asset. In al die projecten vormt sustainability de rode draad.

Grijp je kans: win een ‘quick scan’

Bezoekers van de stand maken kans op een gratis assetmanagement ‘quick scan’ van hun organisatie. Genoeg redenen dus om ons te bezoeken tijdens InfraTech 2023.

Gratis aanmelden

Wij verwelkomen u graag op onze stand (6.008) in hal 6. U kunt zich hier gratis aanmelden. Kijk voor meer informatie over het programma en de beurstijden op onze eventpagina.

Scroll naar boven