Lekker eigenwijs zijn!

Marissa Prins en Mirna Bakker zijn twee ambitieuze jonge vrouwen. Beiden staan aan het begin van hun carrière en werken met veel plezier bij INNOCY. Wat ze belangrijk vinden in hun werk? Interessante projecten, de fijne samenwerking met collega’s en mogelijkheden om je optimaal te ontwikkelen. En dat biedt INNOCY volop.

Advies- en ingenieursbureau INNOCY maakt deel uit van ICT Group en is werkzaam op het gebied van grote infra-projecten. Marissa is asset management adviseur, Mirna werkt als adviseur projectbeheersing.

Op hun plek

Marissa en Mirna voelen zich helemaal op hun plek. Dat ze als vrouw in een technische omgeving werken is geen issue voor ze. ‘Ik werk ruim een jaar bij INNOCY. Op dit moment heb ik drie projecten onder mijn hoede’, vertelt Marissa. ‘Ik stel onderhoudsbladen op voor grote infrawerken en maak het onderliggende onderhoudsplan. Voor een ander project adviseer ik over het onderhoudsbeheerssysteem. Voor mijn derde project werk ik veel met Ultimo, een computersysteem dat INNOCY gebruikt voor het plannen van onderhoud, en maak ik risicoanalyses.’ Marissa studeerde International Maintenance Management. Na enkele jaren bij andere bedrijven koos ze bewust voor INNOCY, ‘omdat het bedrijf een combinatie biedt van projectmatig werken voor interessante klanten, met veel zelfstandigheid’, legt ze uit. Voor Mirna is INNOCY haar eerste werkgever. Ze startte anderhalf jaar geleden, na haar studie Integrale Veiligheid. INNOCY kende ze al via haar vader, die er ook werkzaam is. Mirna richt zich op het behandelen van binnenkomende vragen van klanten. Daarnaast adviseert ze op het gebied van risicomanagement. Bovendien ondersteunt ze als junior een collega-veiligheidskundige.

Mirna Bakker INNOCY

"Juist omdat je ruimte krijgt in hoe je dingen aanpakt, moet je goed weten wat je wil en vindt. Lef en durf zijn daarbij erg handig."

Welzijn

Voor INNOCY is het welzijn van haar medewerkers prioriteit. Een positieve mindset, leuke werksfeer, goede samenwerking, technische kennis en een gezond lichaam en gezonde geest. ‘Het is superleerzaam om alle ‘takken van sport’ in het bedrijf te leren kennen’, vindt Mirna. ‘Ik krijg veel vertrouwen van collega’s en dat geeft mij weer de zekerheid dat ik mijn werk goed kan doen. Toen ik aangaf dat ik het gevoel had ergens nog te weinig kennis van te hebben, kreeg ik direct een cursus aangeboden.’ Zowel Marissa als Mirna zijn trots op hoe ze zichzelf bij INNOCY ontwikkeld hebben. ‘Ik blijk zoveel meer te kunnen dan ik aan het begin dacht’, zegt Mirna. ‘Het is fijn dat je goed begeleid wordt. De collega’s zijn heel coöperatief. Maar je krijgt ook de ruimte om zelf dingen uit te zoeken. Die balans vind ik heel prettig.’

"Je moet graag willen samenwerken, want dat is heel belangrijk in ons werk. Je vormt altijd een team, met medewerkers aan klantzijde en collega’s."

Eigenwijs, lef, durf én samenwerken

Op de vraag welke karaktereigenschappen in hun werk bij INNOCY goed van pas komen, is het antwoord eensluidend: lekker eigenwijs zijn! ‘Juist omdat je ruimte krijgt hoe je dingen aanpakt, moet je goed weten wat je wil en vindt’, licht Mirna toe. ‘Lef en durf zijn daarbij erg handig.’ ‘En’, vult Marissa aan, ‘je moet graag willen samenwerken, want dat is heel belangrijk in ons werk. Je vormt altijd een team, met medewerkers aan klantzijde en collega’s.’

Interesse?

Ben je op zoek naar een baan waar je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Neem contact op met Jasper Staadegaard voor de mogelijkheden.
Scroll naar boven