NedMobiel en Proficium samen verder als INNOCY B.V.

NedMobiel en Proficium, onderdeel van ICT Group N.V., vormen samen het advies- en ingenieursbureau van de toekomst. Vanaf 1 oktober gaan zij verder onder de naam: INNOCY B.V.

INNOCY is weliswaar een nieuwkomer op de markt, maar alleen in naam. NedMobiel en Proficium hebben in het infra domein hun sporen ruimschoots verdiend. Zo waren zij de afgelopen jaren in Nederland betrokken bij vrijwel alle nieuwe weg- en treintunnels. Hierbij werden zij ingezet om de veiligheid, het beheer en de techniek van die verbindingen te borgen. Ook leverden zij als adviseur een bijdrage aan vrijwel alle DBFM (Design, Build, Finance and Maintenance)-contracten in Nederland. INNOCY bedient de continue levenscyclus van complexe infrastructuur.

Binnen deze nieuwe samenwerking bundelt INNOCY niet alleen de krachten van beide technisch dienstverleners, maar voegt daar ook nieuwe diensten als data & Informatie en infra development aan toe. De combinatie zorgt ervoor dat INNOCY alle facetten behorende bij de diverse levensfasen van infra overziet en integraal diensten kan aanbieden. Daarnaast kan INNOCY ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van strategieën, concepten en ontwerpoplossingen voor thema’s als duurzaamheid, mobiliteit, klimaatverandering, schaarste aan grondstoffen, verstedelijking en smart cities. INNOCY is met recht een LIFE-CYCLE MASTER.

Jos Blejie, CEO ICT Group: “Wij zijn bijzonder blij met de toegevoegde waarde die INNOCY biedt binnen onze smart cities propositie. Door de samenvoeging van twee succesvolle bedrijven kunnen wij onze klanten nog beter en in de volle breedte ondersteunen. INNOCY is inzetbaar op ieder niveau in een organisatie en legt eenvoudig de verbinding tussen het strategische en operationele niveau.”

INNOCY B.V. is gevestigd in Breukelen:
De Corridor 14T
3621 ZB Breukelen

+31 (0)88 584 1000
info@innocy.nl

Profiel ICT Groep
ICT Group is een toonaangevende, innovatieve Europese leverancier van totaaloplossingen en dienstverlening op het gebied van industriële automatisering. Onze hoogopgeleide professionals bieden oplossingen op het gebied van consultancy, software ontwikkeling en projecten alsmede services om IT systemen te onderhouden. Onze missie is de wereld iedere dag een beetje slimmer maken.

Dankzij onze domeinkennis zijn wij in staat om technologie, mensen en ideeën met elkaar te verbinden. Met ruim 1.500 gepassioneerde technisch specialisten zijn wij in staat om nieuwe en innovatieve technologieën te vertalen in relevante bedrijfsoplossingen en deze vervolgens door te voeren in het hart van de bedrijfsvoering van onze klanten.

Met een focus op onze “Smarter Industries” oplossingen bedienen wij de automobielindustrie, productie- en hightechbedrijven, de levensmiddelensector, chemische en farmaceutische ondernemingen, de olie- en gassector en de logistieke sector. Onze oplossingen in “Smarter Cities” zijn gericht op de infrastructuur van water, spoorwegen en wegverkeer, evenals openbaar vervoer en mobiliteit. Binnen het domein “Smarter Healthcare” bieden wij oplossingen op het gebied van uitwisseling van medische gegevens en diensten en/of producten op het gebied van radiotherapie en verloskunde. Daarnaast levert ICT software voor IoT, digitale transformatie en artificial intelligence onder eigen IP.

ICT is actief in Nederland, Bulgarije, Zweden, België en Duitsland.

Veiligheid INNOCY
Scroll naar boven