Strypes Nederland en INNOCY samen verder als advies- en ingenieursbureau van de toekomst

Strypes Nederland en INNOCY, beide dochterondernemingen van ICT Group, gaan vanaf 1 januari 2022 samen verder als het advies- en ingenieursbureau van de toekomst onder de naam INNOCY B.V. Wilko in ’t Anker is met ingang van 1 januari 2022 tevens de nieuwe algemeen directeur van INNOCY. 

De samenvoeging van Strypes Nederland en INNOCY zorgt ervoor dat wij u als relatie nog beter van dienst kunnen zijn. Met onze integrale projectaanpak zijn we een sterke speler binnen de infra branche, met de aanvulling van Strypes Nederland vullen we onze marktpositie op alle facetten van het V-Model aan en breiden we onze (integrale) dienstverlening uit naar andere markten.  

INNOCY is de afgelopen jaren in Nederland betrokken geweest bij vrijwel alle nieuwe weg- en treintunnels om de veiligheid, het beheer en de techniek van de verbindingen te borgen. Ook leverde INNOCY als adviseur een bijdrage aan vrijwel alle DBFM (Design, Build, Finance and Maintain)-contracten in Nederland. INNOCY bedient de continue levenscyclus van complexe infrastructuur. Strypes heeft een uitstekende reputatie in de Vervoer & Infra markt wat geresulteerd heeft in grote projecten met betrekking tot het ontwerp van met name besturingssoftware voor bruggen, tunnels, waterkeringen en sluizen. Daarnaast levert Strypes consultancy, energieadvies en projectmanagement op missie kritische technische en industriële automatiseringsprojecten bij opdrachtgevers in de industrie, vervoer en infra.   

Het Software Development Centre van Strypes in Lissabon wordt toegevoegd aan de nearshoring activiteiten van ICT Group, om van daar uit verder uit te bouwen. 

INNOCY B.V. is per 1 januari gevestigd in Houten: 
Heemsteedseweg 24 
3992 LS Houten 
+31 (0)88 584 1000 
info@innocy.nl  

Scroll naar boven