Transwarp

Met TransWarp voor standaardisatie van softwareoplossingen drukken we de ontwikkeltijd en -kosten van infrastructuurprojecten. Door hergebruik van componenten creëren we extra tijd voor maatwerk engineeringswerk.

Tunnels, bruggen, sluizen; voor ieder infrastructuurproject wordt software ontwikkeld. Het zijn altijd maatwerkapplicaties, maar 80 procent is min of meer standaard. Om hergebruik te stimuleren in zowel het ontwikkel- als het testtraject, heeft INNOCY Transwarp ontwikkeld.

Met Transwarp maken we een virtuele kopie (Digital Twin) van de werkelijkheid. We testen vooraf of een idee werkt, controleren de logica van besturingssoftware en sporen fouten in projecten vroegtijdig op. Zo krijgt u eerder inzicht in potentiële knelpunten en risico’s en voorkomen we complexe en dure wijzigingen later in het ontwikkeltraject. Transwarp is ontwikkeld vanuit de praktijk voor infraobjecten als tunnels, bruggen, sluizen en meer. Onze ‘digital twin’ aanpak levert een grote bijdragen aan de digitale transformatie waar we met tunnels, bruggen en sluizen midden in staan.

Bekijk de video!

Scroll naar boven