INNOCY verzorgt opleidingen

namens Railcenter

Railcenter: opleiding TTI

Het Railcenter heeft als doel om kennis te delen, nieuwe kennis op te doen en mensen op te leiden. Eén van de opleidingen die het Railcenter biedt, is Operator TTI, die operators leert hoe ze tunneltechnische installaties (TTI) moeten bedienen en hen bewustmaakt van achtergronden, processen, veiligheidsfilosofie en bijzonderheden van specifieke tunnels.

De vraag

INNOCY heeft in 2012 de vraag gekregen om Railcenter te ontzorgen als het gaat om het opleiden van iedereen die te maken heeft met tunneltechnische installaties.

De oplossing

INNOCY heeft het opleidingsmateriaal voor alle spoortunnels opgesteld en houdt dit actueel. Als gastdocent TTI verzorgen wij de opleiding Operator TTI en nemen examens af. Ook zijn we verantwoordelijk voor het operationeel beheer van de test- en opleidingssystemen van spoortunnels, zoals de Drontermeerspoortunnel, spoortunnel Delft en spoortunnel Nijverdal.

Uiteraard zijn alle INNOCY gastdocenten didactisch geschoold. Ze zijn tevens bevoegd om namens het Bureau voor Toetsing en Certificering (BTC) theorie- en praktijkexamens af te nemen.

Het resultaat

Inmiddels is een groot aantal medewerkers die een tunnel bedienen of betrokken zijn bij het beheer of ontwerp van een tunnel (zoals treindienstleiders, onderhoudsengineers, ontwerpers, inspecteurs en andere vakspecialisten) door ons opgeleid.

Relevante projecten

Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl: slim onderhoud dankzij slimme data

Rijkswaterstaat

Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl: slim onderhoud dankzij slimme data

BEKIJK PROJECT

IXAS: data presenteren via Data Sonification

IXAS

IXAS: data presenteren via Data Sonification

BEKIJK PROJECT

Uithoflijn: datastrategie voor meer sturing

Provincie Utrecht en Gemeente Utrecht

Uithoflijn: datastrategie voor meer sturing

BEKIJK PROJECT
Scroll naar boven